SON DAKİKA

Nişan merasiminde kavga: 1 Yaralı

Karadeniz Ereğli’de, nişan merasiminde çıkan kavgada bir kişi kesici aletle yaralandı. Yaralı yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Ereğli Devlet Hastanesine kaldırıldı. 15 Temmuz, 2022 15:02 Güncelleme: 15 Temmuz, 2022 15:02 Nişan merasiminde kavga: 1 Yaralı

Karadeniz Ereğli’de, nişan merasiminde çıkan kavgada bir kişi kesici aletle yaralandı. Yaralı yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Ereğli Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Olay, dün gece saatlerinde Elmatepe Mahallesi 9 Nolu Bayır Sokakta meydana geldi. İddiaya göre, aileler arasında düzenlenen nişan merasiminde henüz sebebi belirlenemeyen nedenle tartışma çıktı. İddiaya göre, tartışma sonucunda O.K. kardeşi C.K.’yı ve yanındaki bir kişiyi de kesici aletle yaraladı. Kavganın büyümesiyle çevredeki vatandaşlar polis ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri tarafları ayırırken, yaralanan C.K. ve yanındaki bir kişi özel araçla Ereğli Devlet Hastanesine kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

Yorum Ekle