SON DAKİKA

Neriman Posbıyık'tan, Şafak Erel'e ziyaret

Neriman Posbıyık'tan, Şafak Erel'e ziyaret 13 Ekim, 2021 15:44 Güncelleme: 13 Ekim, 2021 15:44 Neriman Posbıyık'tan, Şafak Erel'e ziyaret

Kdz. Ereğli’de kadınlara istihdam kapısı açmayı, kadın üreticileri bir araya getirmeyi, pazarlama yöntemlerini geliştirmeyi hedefleyen ve yöresel ürünlerin marka haline gelmesi için girişimlerde bulunan ve Başkanlığı’nı Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ın eşi Neriman Posbıyık’ın yaptığı Kdz. Ereğli Kadın Gücü Kooperatifi Yönetimi’nin nezaket ziyaretleri devam ediyor.
Kdz. Ereğli Kadın Gücü Kooperatif Başkanı Neriman Posbıyık ve beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleri, Ereğli Gazeteciler Derneği Başkanı Şafak Erel ve Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret ederek, çalışmalarında başarı dileğinde bulundu.

Ereğli Gazeteciler Derneği Başkanı Şafak Erel de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde hizmete açılan ve Başkanlığını Neriman Posbıyık’ın yaptığı Kdz. Ereğli Kadın Gücü Kooperatifi Yönetimi’nin kısa sürede birçok başarılı çalışmaya imza attığını belirterek, ziyaretten dolayı teşekkür etti.

Yorum Ekle