SON DAKİKA

Muhtar adaylığını açıkladı

Muhtar adaylığını açıkladı 14 Ağustos, 2018 09:16 Güncelleme: 14 Ağustos, 2018 09:16 Muhtar adaylığını açıkladı

Ereğli’ye bağlı Yaraşlıyörük Köyü sakinlerinden İsmail Deniz, herhangi bir partiye kaydı bulunmadığını belirterek her kuruma eşit mesafede olacağını dile getirdi.

Yaraşlıyörük Köyünün gelişmekte olan bir yer olduğunu yaklaşık 685 nüfusu ve 530 seçmenin bulunduğunu hatırlatan Deniz, Köylerinin sorun ve sıkıntılarını çok iyi bildiğini, bu sorunları çözmek, köyümün tüm kesimine, büyüğünden küçüğüne, yaşlısından gencine, kadınından erkeğine hitap etmek için aday olduğunu açıkladı.

Köy halkına hizmet için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağını belirten Deniz, adaylığı ile ilgili Haber Merkezimize açıklamalarda bulundu:

"Bu köyde doğup büyüdüm. Köyümün büyük bir kesimi ile tanışız. Aile olarak bugüne kadar köyümüzün birçok sorunu ile yakından ilgilenmişiz. Bugüne kadar köyümüz muhtarlığını yapmış eski ağabeylerimiz ve yeni arkadaşlarımız köyün sorunlarının çözümüne yönelik mutlaka bir çaba ve gayret içerisinde olmuşlardır. Hepsine çok teşekkür ediyoruz.

Köyümüzde yaklaşık olarak 685 nüfus ve 530 seçmeni mevcut. Yaraşlıyörük Köyü gelişmekte olan bir yer. Nüfusu da her geçen gün çoğalmakta. Bundan dolayı da sorunlar artmaktadır. Bu sorunları çözmek köyümün tüm kesimine, büyüğünden küçüğüne, yaşlısından gencine, kadınından erkeğine hitap etmek için adayım. Halkımız bizlere bu yetkiyi verdiğinde sorunları yerinde görüp yetkililere ulaştırıp çözüm noktasında köy halkıyla beraber hem fikir olup çalışacağız. Ve şimdiden ekip arkadaşlarımla birlikte imkânlarımız ölçüsünde destek olmaya çalışıyoruz. Muhtar halkla devletin arasında köprüdür. Eğer halkımız beni seçerse onlara layık olabilmek için her türlü fedakârlığa hazırım.”

Köyün sorunları, eksiklikleri yapacağı çalışmalar hakkında bilgi veren Deniz; ”Köyümüzde çocuklarımızın oynayacağı zaman geçireceği oyun parkları ve semt sahası eksikleri var. Köyümüzün alt yapı, üst yapı, çöp konteyneri ve aydınlatma sorunları başta olmak üzere çocuklarımızın sosyal aktivite alanlarını artırmak için çalışacağım. Köyümüze modern bir Taziye evi ve muhtarlık bürosu kazandıracağız. Köyümüze Kaymakamlığımızdan, Belediyemizden yapılacak her türlü yakacak, yiyecek, maddi ve manevi yardım desteğinin takipçisi olacağız. Şimdiden desteklerini esirgemeyen her kese çok teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

 

Yorum Ekle