SON DAKİKA

MTA TİS TASLAK ÇALIŞMALARI ANKARA’DA BAŞLADI

Maden Tetkik Arama Genel Müdürlüğü (MTA) işyerlerinde çalışan Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) üyelerini ilgilendiren ve 1 Ocak 2015 ile 31 Aralık 2016 tarihleri arasını kapsayacak 16. Dönem Toplu İş Sözleşmesi (TİS) taslak çalışmaları 25 Kasım 2014 tarihinde Ankara’da başladı. 25 Kasım, 2014 17:42 Güncelleme: 25 Kasım, 2014 17:42 MTA TİS TASLAK ÇALIŞMALARI ANKARA’DA BAŞLADI

GMİS Ankara Misafirhanesi’nde başlayan toplantının açılış konuşmasını yapan GMİS Genel Başkanı Eyüp Alabaş, zorlu bir sürece gireceklerini belirterek, “Herşeyden önce birlik, beraberlik ve dayanışma içinde ve sürekli yakın ilişki içinde olarak Türkiye’de 11 bölgede görev yapan siz MTA Bölge Temsilcilerimizle birlikte Genel Merkez Yönetimi ve MTA Şube Yönetimi olarak başarılı bir sözleşme dönemi geçireceğimize yürekten inanıyorum.

Bu toplantılarda sizin bölgelerden getirmiş olduğunuz önerileri hep birlikte dikkatli bir şekilde değerlendirecek ve toplu sözleşme taslağına son şeklini birlikte vereceğiz” dedi.

Toplantıya GMİS Genel Başkanı Eyüp Alabaş, Genel Başkan Yardımcısı Satılmış Uludağ, Genel Sekreter Behzat Cinkılıç, Genel Mali sekreter Muharrem Sarıçam, Genel Teşkilatlandırma ve Eğitim Sekreteri Osman Tutkun, MTA  Şube Başkanı Sadi Deynez, Şube Sekreteri Hüseyin Erkoç, Şube Mali Sekreteri Kamil Gökçeoğlu, Şube Teşkilat Sekreteri Cüneyt Engin, MTA Bölge Temsilcileri ile Sendikanın teknik personeli katıldı.

MTA 16. Dönem TİS Taslak çalışmalarıyla ilgili toplantılar GMİS Genel Başkan Yardımcısı Satılmış Uludağ başkanlığında devam edecek.

Yorum Ekle