SON DAKİKA

Motosiklet Sesleri Ereğli’leri Rahatsız Ediyor

Motosiklet Sesleri Ereğli’leri Rahatsız Ediyor 20 Mayıs, 2016 10:59 Güncelleme: 20 Mayıs, 2016 10:59 Motosiklet Sesleri Ereğli’leri Rahatsız Ediyor

Ereğli’de egzoz filtrelerini açan motosikletler vatandaşları rahatsız ediyor. Motosiklet sesinden rahatsız olan vatandaşlar polis ekiplerinin denetimlerini arttırmasını istiyor.

Ereğli’li vatandaşların en büyük sıkıntısı aşırı derecede yüksek olan motosiklet sesleri. Sabahları azınlıkta olan ses akşamları ise vatandaşların kafasını şişiriyor. Özellikle Ereğli sahil yolu, Meydanbaşı Caddesi-Erdemir Caddesi-Gülüç asfaltı üzerinde yoğunlukla rastlanan motosikletler, akşamları yorgunluğunu dinlenerek geçirmeye çalışan vatandaşları olumsuz etkiliyor.

Egzoz filtreleri açılan motosikletlerin çıkardığı ses vatandaşları rahatsız ediyor. haber merkezimize sıkıntılarını yazan Ereğli halkı konunun gündeme getirilmesini isteyerek; “ Sabahtan akşama kadar motosiklet seslerini çekiyoruz. Oldukça rahatsız ediyor. Polis ekipleri motosiklet denetimlerini arttırsın” ifadelerini kullandı. 

Yorum Ekle