SON DAKİKA

MOTOSİKLET KAZASI :2 YARALI

Ereğli'de meydana gelen trafik kazasında iki kişi yaralandı. Yaralılar Ereğli Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. 12 Ocak, 2014 14:07 Güncelleme: 12 Ocak, 2014 14:07 MOTOSİKLET KAZASI :2 YARALI

Ereğli'de meydana gelen trafik kazasında iki kişi yaralandı. Yaralılar Ereğli Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Kaza, saat 20.45 sıralarında Hatip Caddesi Hatip Camii önünde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, Atilla Güneş (34) idaresindeki 74 BR 310 plakalı hususi otomobil ile Aziz K. (17) idaresindeki 34 DZP 76 plakalı motosiklet çarpıştı. Çarpışmanın etkisi ile yan yatan ve kaymaya başlayan motosiklet, yolcu indirmek için duran İrfan Koç'un kullandığı (60) 67 T 8118 plakalı ticari taksiye çarparak durabildi. Kaza sonrasında motosiklet sürücüsü Aziz K. ile arkadaşı Alişan D. (13) yaralandı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, kazada yaralanan gençlere ilk müdahaleyi yaptıktan sonra yaralıları ambulans ile Ereğli Devlet Hastanesi'ne götürdü.

Olay yerine gelen trafik ekipleri tarafından kazayla ilgili gerekli bilgiler alındıktan sonra ölçümlerin de tamamlanmasıyla kazaya karışan otomobiller ve motosiklet olay yerinden kaldırıldı. Kazada motosikletin çarptığı taksi sürücüsü İrfan Koç, "Ben hatip camisi önünde yolcu indirmek için durdum. O arada gürültü koptu. Öbür araba durmuştu. Ona vurur vurmaz kaymaya başladı. İkisi beraber geldiler benim arabanın altına girdi. Motor da ön sol kapıya vurdu. Olayın şekli bu..." dedi.

Kazada yaralanan ve hastanede tedavi altına alınan motosiklet sürücüsü Aziz K.'nın durumunun iyi olduğu, Alişan D.'nin ise ayağının çeşitli yerlerinde kırıkları bulunduğu öğrenildi.

Polis kaza ile ilgili soruşturmayı sürdürüyor

Yorum Ekle