SON DAKİKA

Morcu, muhtarlık seçiminde fark attı...

Morcu, muhtarlık seçiminde fark attı... 02 Nisan, 2019 13:35 Güncelleme: 02 Nisan, 2019 13:35 Morcu, muhtarlık seçiminde fark attı...

 Süleymanbeyler Köy halkı, beş yıl boyunca görev yapacak mahalli idareler yönetiminin en alt kademesinde yer alan muhtarları seçmek için 31 Mart Pazar günü sandık başına gitti. Muhtar ve aza adaylarının günlerdir süren seçim yarışına son noktayı Süleymanbeyler köy halkı tarafından konuldu. 

Süleymanbeyler Köyü yeni Muhtarı Mehmet Morcu oldu.  Telefonla ulaştığımız Mehmet Morcu, S Rota Haber'e yaptığı açıklamasında, toplam oy sayısı 1095 oy kullanan 946. Aldığım oy 349 toplam aday sayısı 5 en yakın takipçime 106 oy fark attığını söyledi. 

MORCU: "PROJELERİ BİR BİR HAYATA GEÇİRECEĞİZ" 

Canla başla çalışarak köyde eksik hizmet bırakmayacaklarını ifade eden Morcu, öncelikle su ve kanalizasyon sorununu çözeceğiz.

Subaşının içindeki ana caddeyi ayrıca subaşını dedeler, yunuslu, çayırlı ve bir çok köye bağlayan köprüyü yapacağız. Köyümüzde atıl durumda olan daha önce 250 kişinin çalıştığı tekstil atölyesine yatırımcı bularak halkımıza söz verdiğimiz bütün projeleri bir bir hayata geçireceğiz" dedi.

 

 

 

Yorumlar
M
Muhammet4 yıl önce

Muhatarimiza hayırlı olsun , görevinde başarılar dilerim, Subaşı köyü kazandı, girişimci iş adamı Mehmet morcu abime, yapacağı yatirimlarda başarılar dilerim

Yorum Ekle