SON DAKİKA

MHP'nin Gülüç,Belediye Başkan Adayı Semiz Oldu

Atilla Tarık Semiz, Gülüç Belediye Başkanlığı için başvurusunu Parti ilçe başkanı Rahman Demirtürk’e teslim etti. 15 Aralık, 2018 08:08 Güncelleme: 15 Aralık, 2018 08:08 MHP'nin Gülüç,Belediye Başkan Adayı Semiz Oldu

 

 Atilla Tarık Semiz, Gülüç Belediye Başkanlığı için başvurusunu Parti ilçe başkanı Rahman Demirtürk’e teslim etti. 

Milliyetçi Hareket Partisi’nden 2014 yılında Gülüç Belde Belediye Başkanı olan ve seçimi az bir oy farkı ile kaybeden Atilla Tarık Semiz, kısa süre ayrı kaldığı yuvasına geri döndü. Semiz, 31 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde MHP Gülüç Başkan adaylığına da başvurusunu yaptı. Parti binasında düzenlenen parti üyeliği ve adaylık başvuru törenine Parti İl Başkan vekili Kaya Karatepe, önceki dönem Milletvekili adayları Abdullah Bekar ve Fehmi Nuhoğlu, önceki dönem yöneticilerinden Ali Toprak, Önceki dönem Ereğli Belediyesi Başkan adayı Mevlüt Özdemir, MHP Gülüç Belde başkanı Hacıbey Tanık, Partinin Ormanlı Belde belediye başkan adayı Tacettin Arslan, Kandilli Belediye Başkan Adayı Tuncay Aydın, partinin çeşitli kademelerinde görev yapan isimler ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. 

Başvuru belgesini Parti İlçe Başkanı Rahman Demirtürk’e teslim eden Atilla Tarık Semiz konuşmasında “Allah nasip etmiş ve 2014 yılında partimizden Gülüç belediye başkan adayı olarak yola çıkmıştım. Yine başkanımın takdiri ve yönetici arkadaşlarımızın isteği ile inşallah bu yola bir kez daha çıkacağız. Allah’ım hayırlı etsin. Bütün arkadaşlarımıza da başarılar diliyorum. Ekibimiz yine aynı. Daha tecrübeliyiz. Bütün arkadaşlarımızla el ele kol kola inşallah Gülüç beldemize hizmet etmek için elimizden gelen bütün gayreti göstereceğiz. Hepimize hayırlı uğurlu olsun. Allah utandırmasın inşallah” dedi. 

İNŞALLAH ÖMRÜNÜN SONUNA KADAR MHP’YE HİZMET EDER 

Atilla Tarık Semiz’in ardından konuşan Milliyetçi Hareket Partisi ilçe başkanı Rahman Demirtürk, yeniden yuvaya dönen Semiz’i tebrik etti. Demirtürk konuşmasında “Bende yuvasına tekrar döndüğü için kendisine teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonra ömrünün sonuna kadar Milliyetçi Hareket Partisi’ne hizmet eder. Yolu ve bahtı açık olsun. İnşallah Gülüç beldemize de MHP bayrağını diker. Bizleri de onurlandırır. Bizlerde Milliyetçi Hareket Partisi Gülüç adayı olarak yoluna devam ettiği için kendilerine teşekkür ediyorum” dedi. 

HACIBEY TANIK “SENİ EREĞLİ ADAYI OLARAK GÖRMEK İSTİYORUZ” 

Diğer yandan Milliyetçi Hareket Partisi Gülüç Belde başkanı Hacıbey Tanık, Atilla Tarık Semiz’in başvurusunun ardından törene katılan Mevlüt Özdemir’e “Partimiz olarak ve halkımız seni Ereğli belediye Başkanlığına aday olmanı istiyoruz. Gülüç’te halk Tarık Başkanı görmek istiyordu. Teşekkür ediyorum kendisi bizi kırmadı. Ereğli’ de de seni istiyoruz. Sende bu davanın neferisin” sözlerine Mevlüt Özdemir ise “Bu konuda arkadaşlarımız ile değerlendirme yapacağız. Başkanımız ile istişare yapıp ilerleyen günlerde gerekli açıklamayı yapacağız. Bu arada Milliyetçi Hareket Partisi’nden aday olmuş genç dinamik arkadaşlarımıza da her zaman desteğimizi vereceğiz” dedi. 

Yapılan konuşmaların ardından yeninden Milliyetçi Hareket Partisi çatısı altına dönen Atilla Tarık Semiz’in rozetini önceki dönem belediye başkan adayı Mevlüt Özdemir taktı. Semiz daha sonra tebrikleri kabul etti.

 

Yorum Ekle