SON DAKİKA

MHP Yönetiminden, Yılmaz'a ziyaret

MHP Yönetiminden, Yılmaz'a ziyaret 14 Haziran, 2021 16:27 Güncelleme: 14 Haziran, 2021 16:27 MHP Yönetiminden, Yılmaz'a ziyaret

MHP  Zonguldak İl Başkanı Varol Demirköse ve Yönetimi, MHP Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Rahman Demirtürk ve Yönetimi gün içinde bir dizi Kdz. Ereğli'de ziyaret gerçekleştirdiler.

Kdz. Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Kdz. Ereğli TSO Başkanı Aslan Keleş'e gerçekleştirilen ziyaretlerin ardından son olarak Türk Metal Sendikası Kdz. Ereğli Şube Başkanı Yakup Yılmaz'a ziyarette bulunan MHP Zonguldak İl ve İlçe Yönetimi  Yılmaz'a başarılar diledi.

DEMİRKÖSE: "ÇALIŞMALARI YERİN DE İZLİYORUZ"

S Rota Haber Gazetesine açıklama da bulunan MHP Zonguldak İl Başkanı Demirköse, Kdz. Ereğli'de yapılması gereken herşeyin üzerine gidiyoruz. Özellikle tersane bölgesin de askeri gemi yapımı ile alakalı çalışmaları yerinde izliyoruz. Bu çalışmaların çözümleri ile ilgili sonuç alamazsak Meclis'te gündeme getireceğiz. Sonuç alınana da kadar da üzerine gideceğiz" Dedi.

DEMİRTÜRK: " EREĞLİ'NİN KALKINMASI DEMEK! ZONGULDAK'IN KALKINMASI DEMEK"

MHP Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Rahman Demirtük ise; Kdz. Ereğli'nin kalkınması demek, Zonguldak'ın kalkınması demek. Kdz. Ereğli hak ettiği değeri almıyor. Bizde Ereğli'nin bu kısır döngüden çıkması, kavganın bitmesini arzu ediyoruz. Ereğli'de yaşayan insanların refah düzeyi yüksek olduğu taktirde insanlar geçimini daha rahat sağlayabilecektir." Dedi.

 

Yorum Ekle