SON DAKİKA

MHP heyetinden Demirtaş’a ‘Hayırlı olsun’ ziyareti

MHP heyetinden Demirtaş’a ‘Hayırlı olsun’ ziyareti 05 Nisan, 2019 15:53 Güncelleme: 05 Nisan, 2019 15:53 MHP heyetinden Demirtaş’a ‘Hayırlı olsun’ ziyareti

Ereğli Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Rahman Demirtürk, beraberindeki heyet ile birlikte 31 Mart yerel seçimlerinde Ak Parti’den yeniden belediye başkanlığına seçilen Gökhan Demirtaş’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Milliyetçi Hareket Partisi Ereğli ilçe Başkanı Rahman Demirtürk, beraberinde Beldelerden sorumlu başkan yardımcısı ve Gülüç belde başkanı Hacıbey Tanık, NHP Gülüç belediye başkan adayı Atilla Tarık Semiz ve partinin belediye meclis üyesi adayları katıldı.

Ziyarette konuşan Milliyetçi Hareket Partisi Ereğli İlçe Başkanı Rahman Demirtürk, 31 Mart yerel seçimlerinde Ak Parti’den yeniden belediye başkanlığına seçilen Gökhan Demirtaş’a hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek bundan sonra Gülüç için birlik ve beraberlik içerisinde hizmetlerin devam edeceğini söyledi.

Ziyaret daha sonra basına kapalı olarak devam etti.

Yorum Ekle