SON DAKİKA

MHP Gülüç Başkan Adayı Semiz'e tam destek...

MHP Gülüç Başkan Adayı Semiz'e tam destek... 03 Ocak, 2019 07:44 Güncelleme: 03 Ocak, 2019 07:44 MHP Gülüç Başkan Adayı Semiz'e tam destek...

 Gülüç Beldesi Milliyetçi Hareket Partisi Belde Kadın kollarından belediye başkan adayı Atilla Tarık Semiz'e tam destek geldi.

Gülüç Beldesi Milliyetçi Hareket Partisi Belde Kadın kolları başkanı Nihal Bozkurt ve yönetim kurulu üyeleri, Gülüç Belde belediye başkan adayı Atilla Tarık Semiz’ e ziyarette bulundu. Ziyarette konuşan Kadın kolları başkanı Nihal Bozkurt, bir önceki seçimde olduğu gibi 31 Mart yerel seçimlerinde de başkan adayları Atilla Tarık Semiz’in yanında olduklarını, bu seçimlerden önce de güçlerine güç katarak destek vereceklerini ifade etti.

Gülüç Belde belediye başkan adayı Atila Tarık Semiz ise açıklamasında “MHP Gülüç belde teşkilatı olarak kadın kolları başkanımız Nihal Bozkurt öncülüğünde gönlü yüreği güzel bütün Asenalarımıza çok teşekkür ediyorum. Sizlerle beraber bu yolda yürümek benim için en büyük güç. İnşallah hizmet etmek için çıktığımız bu yolda ALLAH yar ve yardımcımız olsun” dedi.

 
Yorum Ekle