SON DAKİKA

MDP' de Tazegül ve Toprak sesleri...

MDP' de Tazegül ve Toprak sesleri... 17 Ekim, 2017 10:44 Güncelleme: 17 Ekim, 2017 10:44 MDP' de Tazegül ve Toprak sesleri...

Ereğli'de Meral Akşener'in kurduğu Merkez Demokrat Parti'nin (MDP) oluşumu ile ilgili yeni gelişmeler olduğu iddia edildi.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan yardımcılığı görevinde iken yaşanan sorunların ardından partisinden ayrılan ve yine partiden ayrılan isimlerle Merkez Demokrat Parti çatısını altında toplanan Meral Akşener'in Zonguldak yapılanması ile ilgili yeni gelişmeler olduğu iddia edildi. İddiaya göre Meral Akşener'in kurduğu partinin Zonguldak ve Batı Karadeniz bölgesinde ki yapılanmasının başında önceki dönem Milliyetçi Hareket Partisi Zonguldak İl Başkan Yardımcısı Asım Tazegül'ün olduğu, Ereğli ilçesinde de yine Milliyetçi Hareket Partisi'nde ilçe yönetiminde görev alan iş adamı Ali Toprak'ın rol oynayacağı gündeme bomba gibi düştü.

Asım Tazegül'ün Batı Karadeniz bölgesinde toplayıcı isim olarak belirlendiği, Ali Toprak'ın ise Ereğli'de bugüne kadar aldığı görevlerde elde ettiği başarısı, hem sağ hem de sol kesim tarafından sevilmesinin ön planda tutulduğu öğrenildi.

Yaşanan bu gelişmelerle ilgili olarak her iki taraftan da her hangi bir açıklama yapılmazken, iki isme görevleri ile ilgili önümüzde günlerde yetki verileceği iddia edildi.

Yorum Ekle