SON DAKİKA

Mahkemeye sevk edilen 8 kişi de tutuklandı

Mahkemeye sevk edilen 8 kişi de tutuklandı 25 Ağustos, 2016 20:59 Güncelleme: 25 Ağustos, 2016 20:59 Mahkemeye sevk edilen 8 kişi de tutuklandı

Ereğli'de Fettullahçı Terör Örgütü Paralel Devlet yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında göz altına alınan ve adliyeye sevk edilen 5 iş adamı ile 3 servis firma ortağı tutuklanarak Beycuma Cezaevine gönderildi.

Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçla Mücadele Büro amirliği (KOM) ekipleri tarafından Fettullahçı Terör Örgütü Paralel Devlet yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında göz altına alınan 5 iş adamı ile 3 servis firma ortağı, emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi. İlk mahkemede Öğrenci servisi firma ortaklarından Aziz B. Özcan K. ve Ayhan S. tutuklanarak Beycuma cezaevine gönderildi.

İkinci mahkemede ise Ticaret ve Sanayi Odası Eski Meclis Başkanı Abdullah T. Odanın eski yöneticilerinden Nurettin T. Oda Başkan Yardımcısı Selçuk İ. İbrahim C. ve Mahmut Y. tutuklanarak Beycuma Cezaevine gönderildi.  Adliye çıkışında bekleyen aileler ise göz yaşlarına boğuldu.

 

 

Yorum Ekle