SON DAKİKA

Mahkemeden karar çıktı…

Mahkemeden karar çıktı… 10 Mart, 2019 07:47 Güncelleme: 10 Mart, 2019 07:47 Mahkemeden karar çıktı…

Ereğli'de Jandarma komutanlığı tarafından düzenlenen operasyonda göz altına alınan 10 kişi, çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Okul önlerinde ve gençlerin yoğun olarak bulunduğu bölgelerde uyuşturucu madde ticareti yaptıkları tespit edilen şüpheliler teknik ve fiziki takibe alınmış,  Ereğli Cumhuriyet Başsavcılığınca yapılan soruşturmada, 3 ay süren fiziki ve teknik takibin ardından belirlenen adreslere sabah eş zamanlı operasyon düzenlemişti. Operasyon kapsamında, İstanbul'da 1, Ereğli'de 8 ve Alaplı ilçesinde 2 olmak üzere 11 adrese baskın yapılmış ve 10 şüphelinin gözaltına alındığı operasyonda, 279 uyuşturucu hap, 650 gram esrar, 4 ruhsatsız tabanca, 3 ruhsatsız av tüfeği ele geçirilmişti.

Ereğli İlçe Jandarma komutanlığında ifadeleri tamamlanan zanlılar G. Ö., H. A. A. B.,. C. Y, F. Y., M. Y., C. T., R. E., H. A. T., M. P., A. P., alınan doktor raporunun ardından adliyeye sevk edildi.

Nöbetçi mahkemeye sevk edilen 10 şüpheli, tutuklanarak cezaevine gönderildi.  Şüphelilerin ev ve iş yerlerinde aramalar gerçekleştirildi, toplamda 20 şüpheli hakkında da adli işlemlerin devam ettiği öğrenildi.

Yorum Ekle