SON DAKİKA

Mahkeme FETÖ davasında kararını verdi...

Mahkeme FETÖ davasında kararını verdi... 11 Temmuz, 2018 06:38 Güncelleme: 11 Temmuz, 2018 06:38 Mahkeme FETÖ davasında kararını verdi...

Geçtiğimiz hafta Zonguldak merkezli 7 ilde, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda gözaltına alınan 10 kişi mahkemeye çıkarıldı. Kdz.Ereğli'den gözaltına alınan 5 kişiden 4'ü serbest bırakılırken, 1 kişi ise tutuklandı. 

Zonguldak Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında, örgütün haberleşme programı "ByLock"u kullandığı ve örgütsel faaliyetlerde bulunduğu belirlenen ve Kdz.Ereğli'de gözaltına alınan 5 kişi, 1 haftalık sorgu süresi sonrası mahkemeye çıkarıldı..

Akşam saatlerinde sonuçlanan mahkeme sonrası Gençlik Hizmetleri ve Spor eski İlçe Müdürü Haydar.Ü, Ereğli'de faaliyetini sürdüren sac süccarı Aydın.D, esnaf Tevfik M. ilçedeki soruşturma kapsamında açığa alınan okul Müdürü Ruhi.K, adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, özel bir fabrikada işçi olarak çalışan Vedat.B ise tutuklandı..

Yorum Ekle