SON DAKİKA

Mahalle karıştı, ekipler sevk edildi

Mahalle karıştı, ekipler sevk edildi 03 Haziran, 2022 18:48 Güncelleme: 03 Haziran, 2022 18:48 Mahalle karıştı, ekipler sevk edildi

Karadeniz Ereğli ilçesinde mahalleli gençlerin oynadıkları oyun taciz iddiası ile karakolda bitti.

Olay ilçeye bağlı Bağlık Mahallesi Şehit Ayhan Demirci Sokak üzerinde meydana geldi. İddiaya göre mahalledeki gençler okul bahçesinde halk dilinde ‘9Aylık’ olarak bilinen oyunu oynadı. Oyunda yaşanan sevinç sonrasında çocuklardan bir tanesi annesi ile yaptığı konuşmada 20 yaşındaki mahalle sakininin kendisine tacizde bulunduğunu söylemesi üzerine mahallede ortalık karıştı. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri mahalle halkını sakinleştirmeye çalışırken, tarafları emniyet müdürlüğüne götürdü. Emniyette verilen ifadelerde çocukların okul bahçesinde oyun oynadığı yaşanan sevinç sonrasında böyle bir durumun ortaya çıktığı ve olay yerinde ki güvenlik kameralarının da alınarak incelendiği öğrenildi.

Olaydan sonra haber merkezimize ulaşan 20 yaşındaki gencin yakınları, durumun oyun sırasında yaşanan sevinçten kaynaklı olduğu, yakınlarının böyle bir durumu yapmayacağına emin olduklarını ve sadece yanlış anlaşılmadan kaynaklanan durum olduğunu ifade ettiler.

 

Yorum Ekle