SON DAKİKA

MADEN ŞEHİTLERİ İÇİN KUR’AN-I KERİM OKUTULDU

4 Aralık Dünya Madenciler Günü nedeniyle Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Kozlu Müessese Müdürlüğü’nde Uzunmehmet-1 Kuyusu başında maden şehitleri için Kur’an-ı Kerim okutuldu, dualar edildi 06 Aralık, 2013 17:36 Güncelleme: 06 Aralık, 2013 17:36 MADEN ŞEHİTLERİ İÇİN KUR’AN-I KERİM OKUTULDU

4 Aralık Dünya Madenciler Günü nedeniyle Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Kozlu Müessese Müdürlüğü’nde Uzunmehmet-1 Kuyusu başında maden şehitleri için Kur’an-ı Kerim okutuldu, dualar edildi.

Etkinliğe Müessese Yöneticileri, Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Kozlu Şube Yöneticileri, Maden Şehitleri Ailelere Derneği’ne üye şehit aileleri ve maden işçileri katıldı.

DÜNYA MADENCİLER GÜNÜ NEDENİYLE RESİM SERGİSİ AÇILDI

4 Aralık Dünya Madenciler Günü etkinlikleri çerçevesinde Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) öğrencilerinin kurduğu Kültür Derneği tarafından BEÜ Tahir Karauğuz Salonu’nda bir resim sergisi açıldı.

Açılışa GMİS Genel Mali Sekreteri Muharrem Sarıçam, Maden Mühendisleri Odası (MMO) Şube Başkanı Erdoğan Kaymakçı, siyasi parti temsilcileri, üniversite yöneticileri ile öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.

Sergi açılışında GMİS Genel Mali Sekreteri Muharrem Sarıçam, Ressam İrfan Ertem’e maden işçilerini resimlerinde yansıttığı için teşekkür ederek GMİS Dostluk Plaketi sundu ve sendikalarını simgeleyen saat ile sendika yayınlarından bir kitap seti hediye etti.

Ressam İrfan Ertem’in maden işçilerinin çalışma koşullarının, emek mücadelesinin, sosyal hayatlarının yansıtıldığı resim sergisi 10 Aralık 2013 tarihine kadar açık kalacak.

 

Yorum Ekle