SON DAKİKA

Maden işçisinin kalbi Afrin’de atıyor

Maden işçisinin kalbi Afrin’de atıyor 16 Şubat, 2018 16:12 Güncelleme: 16 Şubat, 2018 16:12 Maden işçisinin kalbi Afrin’de atıyor

Madenciler, TSK’nın Zeytindalı Operasyonu’na destek vermek için 16 Şubat 2018 tarihinde Yenikuyu başında Kur’an okutup kurban kesti. Kesilen kurban ihtiyacı olan ailelere verilecek.

Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Karadon Müessese Müdürlüğü’ne bağlı maden ocağında çalışan maden işçileri, TSK’nın Zeytindalı Operasyonu’na destek verdi. Sabah 07.00’de maden ocağı önünde program düzenleyen maden işçileri, Mehmetçikler için Kur’an okuttu.

Programa Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Başkanı Ahmet Demirci, TTK Karadon Müessese Müdürü Fazlı Uncu, GMİS Genel Mali Sekreteri Adnan Tıska, Genel Teşkilatlandırma ve Eğitim Sekreteri Kahraman Kabasakal, GMİS Karadon Şube Başkanı ve yöneticileri, kurum idari amirleri ve madenciler katıldı.

Kur’an okunmasının ardından kurban kesildi. Kesilen kurban ihtiyacı olan ailelere verilecek.

Madencinin her zaman askerin yanında olduğunu anlatan GMİS Genel Başkanı Ahmet Demirci, “Gönlümüz kalbimizle Afrin’deki Mehmetçiğimizin yanındayız. Kardeşlerimiz bugün kurban kesiyor. Mehmetçiğimize de Allah orada yardımcı olsun.

Madenci kardeşlerimizle beraber bizim kalbimiz Afrin’de. Her zaman onların yanındayız. Onlarla beraber olduğumuzu buradan tüm dünyaya duyurmak istiyoruz” dedi.

MADENCİLER KOZLU’DA AFRİN ŞEHİTLERİ İÇİN KUR’AN OKUTTU

Madenciler, Zeytin Dalı Harekatı’nda şehit düşen askerlerimiz için TTK Kozlu Müessesesi’nde Kur’anı Kerim okuttu.

Kozlu Madenciler Derneği tarafından düzenlenen programa GMİS Genel Başkan Yardımcısı İsa Mutlu, Genel Sekreteri Satılmış Uludağ, GMİS Kozlu Şube Başkan ve Yöneticileri ile sabah vardiyasında ocaktan çıkan ve ocağa girecek olan maden işçileri katıldı.

 

Yorum Ekle