SON DAKİKA

KUTLAMALAR FENER ALAYI İLE SONA ERDİ

Ereğli'de 30 Ağustos Zafer Bayramının 92. yıldönümü gerçekleştirilen Fener Alayı ile sona erdi. 31 Ağustos, 2014 16:35 Güncelleme: 31 Ağustos, 2014 16:35 KUTLAMALAR FENER ALAYI İLE SONA ERDİ

Bağlık Polis Karakolu önünden başlayan fener alayına katılım ilk dakikalarda katılımın az olduğu gözlenirken ilerleyen dakikalarda halkında katılımıyla  kalabalık arttı. Milli Bayramların genelleşen etkinliği haline gelen ve her yıl kalabalık gruplarla Erdemir Caddesi Bağlık Polis Merkezi önünden başlayan Fener Alayı Korteji'ne, askeri erkan,  protokol üyeleri ve halkın katılımıyla gerçekleştirildi.

Polis ve itfaiye araçlarının sirenleriyle destek verdiği  Fener Alayı  Jet yol ayrımı mevkisine gelindiğinde vatandaşların katılımıyla daha da kalabalıklaştı. Bağlık Polis Karakolu önünden başlayan Fener Alayı  Karadeniz Bölge ve Garnizon Komutanlığı önüne dek devam etti.Çeşitli marşların söylendiği Fener Alayı, Hastane Caddesi Karadeniz Bölge ve Garnizon Komutanlığı önünde sessiz bir şekilde dağılmasıyla sona erdi.

Yorum Ekle