SON DAKİKA

Kurs ve eğitimini almadı… Kişisel sergisini açtı…

Kurs ve eğitimini almadı… Kişisel sergisini açtı… 10 Şubat, 2018 07:26 Güncelleme: 10 Şubat, 2018 07:26 Kurs ve eğitimini almadı… Kişisel sergisini açtı…

Ereğli’de eğitimini ve kursunu almamasına rağmen ahşap yakma sanatını öğrenen Melek Gülhan, Ereğli Belediyesi Kültür Müdürlüğü’nün de desteği ile kişisel sergisini açtı.

Abdi İpekçi Sergi salonunda açılışı gerçekleştirilen sergiye Ereğli Kaymakamı Nazım Madenoğlu, Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Ereğli Belediyesi Kültür Müdürü Ersin Kaya, Erdemir İlköğretim okulu müdürü Yaşar Ciğer, öğretmenler ve davetliler katıldı. Açılış Ereğli Kaymakamı Nazım Madenoğlu ve Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal tarafından yapıldı.

Açılış sonrasında gazetecilere açıklama yapan Melek Gülhan serginin 10 gün açık kalacağını, ahşap sanatını öğrenmek isteyenlere de kapılarının açık olduğunu söyledi. Gülhan konuşmasında “Yaklaşık 3,5 yıldır ahşap yakma yapıyorum. Herhangi bir eğitim almadım ve kursuna da gitmedim. Dekoratif havya olarak aldım. Küçük tahtaların üzerini yakarak başladım. Sonra Ereğli Belediyesi Kültür Müdürümüz Ersin beyin destekleri ile fuara katıldık. Belediye destekli sergiler açarak. Sağ olsunlar bugün de kişisel sergimizi açtık. Bu ahşap yakma sanatını herkese de tavsiye ediyorum. Sergimiz 8 Şubat ile 18 Şubat tarihleri arasında 10 gün boyunca açık kalacak. Akşam kapanış saatimiz belli değil. İş çıkışında vatandaşlarımız gelsinler yeter ki bu sanatı öğrensinler. Tanıtımını yapalım diye akşam kapanış saatimizi ayarlamadık. Sanatı öğrenmek isteyenlerden talep olursa tabii ki kurs vereceğiz. Bu parayla yapılan bir iş değil, zevk ile yapılan bir iş. Önce bu sanatı yapacağım dedikten sonra bu iş için kurs açılabiliyor. Bugün açılış dolayısıyla satışımız yok. Ancak yarından itibaren eserlerimizi satılığa çıkaracağız. 14 Şubat Sevgililer gününe özel hediyelik eşyalarımızda olacak. Ayrıca kampanya ve indirimlerimizde olacak” dedi.

Yorum Ekle