SON DAKİKA

Kümes hayvanlarını aç olan köpekler telef etti...

Ereğli'de ki “Taş Kafe” isimli mekanda barındırılan bazı kümes hayvanlarının köpekler tarafından telef edildiği bildirildi. 11 Temmuz, 2022 14:41 Güncelleme: 11 Temmuz, 2022 14:41 Kümes hayvanlarını aç olan köpekler telef etti...

Ereğli'de ki “Taş Kafe” isimli mekanda barındırılan bazı kümes hayvanlarının köpekler tarafından telef edildiği bildirildi.
Ereğli lojmanlar mevkisindeki Taş Kafe’yi hizmete açmak üzere gelen iş yeri işletmecisi Serdar Özbek, açık alanda birkaç tane sokak köpeği ile yerde telef edilmiş çok sayıda hayvanı gördüğünü söyledi.
Özbek, diğer köpekleri uzaklaştırdıklarını, birinin ağzından ise telef etmeye çalıştığı bir ördek ile tavuğu son anda kurtardıklarını belirterek, şunları kaydetti:
“Kafemizde özel alanda barındırdığımız kümes hayvanları ile tavşanlar, gelen misafirlerimizin de ilgisini çekiyordu. Bu kadar hayvanın telef oluşuna son derece üzüldük. Bu köpeklerin sadece bize değil, çevrede de zarar verdikleri ve çevre sakinlerini tedirgin ettikleri biliniyor. Biz de vatandaşlar da, bu tür hayvanların sıkı şekilde takip edilerek toplanmasını talep ediyoruz.”
DAHA ÖNCE DE YAŞANMIŞ!
Özbek, bu tür saldırıların daha önce de yaşandığını hatırlatarak, “bir seferinde; kümes hayvanları ve tavşanları telef edebilmek amacıyla özel tel ile çevrili alan giren köpeklerden biri burada teller arasına sıkışmıştı. Durumu bildirmemiz üzerine gelen İtfaiye ekipleri tarafından kurtarılmıştı” dedi.

Yorum Ekle