SON DAKİKA

Köylerin sorunları ne zaman çözülecek?

Köylerin ve köylülerin sorunlarını yerinde tespit edin... 09 Ekim, 2017 20:42 Güncelleme: 09 Ekim, 2017 20:42 Köylerin sorunları ne zaman çözülecek?

S Rota Haber olarak soruyoruz...
Ereğli,ye bağlı köylerin sorunlarına ne zaman el atılacak? .Belediye Başkanı, etkili ve yetkili kişiler zaten kent merkezi ile ilgilenmektedir..Mülki amir köylerde ki sorunlar ile ilgili ne zaman çözüm mercii olacak.? Köy muhtarları ve köy halkı ile görüşülerek  sıkıntılarına ne zaman merhem olacak.?

Suyu olmayan, yolları bozuk v.b g.b pek çok sıkıntısı, olan Ereğli'ye bağlı köylerimiz mevcut. Köy halkı hizmet bekliyor.
Ereğli'de gerçekleştirilen "Vatandaşla buluşma"  adı altında düzenlenen toplantılarda bir elin beş parmağını geçmeyecek şekilde halk mevcut, geri kalan ise mahalle muhtarlarıdır. Köydeki vatandaşların sorunlarının çözümü noktasında halk toplantıları yapılmalı, sıkıntıları ve dertleri dinlenilmeli, çözüm odaklı çalışmalar başlatılmalıdır. Köylerin genelinde yol, su, kanalizasyon ve diğer altyapı gibi sorunlar göze çarpmaktadır, bu sorunların kaçı 2017 yılı yatırım programı dahilinde yapıldı.? Köylerin ve köylülerin sorunlarını yerinde tespit edin...Köyler ve köylümüz kaderi ile baş başa bırakılmamalıdır.

 

Yorum Ekle