SON DAKİKA

Kortej yürüyüşünde renkli görüntüler..

Kdz.Ereğli Belediyesinin düzenlediği Osmanlı Çileği Kültür, Sanat ve Spor Şenlikleri kapsamında düzenlenen kortej yürüyüşü renkli görüntülere sahne oldu. 19 Mayıs, 2017 15:17 Güncelleme: 19 Mayıs, 2017 15:17 Kortej yürüyüşünde renkli görüntüler..

Kdz.Ereğli Belediyesi tarafından geleneksel hale gelen Osmanlı Çileği Kültür, Sanat ve Spor Şenlikleri kapsamında binlerce kişinin katılımıyla kortej yürüyüşü gerçekleştirildi. Ereğli Lisesi önünden başlayan ve Erdemir Ofis yolundaki ana sahne önünde son bulan kortej yürüyüşü renkli görüntülere sahne oldu.

Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal ve eşi Sevim Uysal’ın ev sahipliğinde gerçekleşen şenlikler kapsamındaki kortej yürüyüşüne, AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Fatih Çakır, Milli Eğitim Müdürü Numan Korkmaz, Muhtarlar Derneği Başkanı Şükrü Kılıç ve muhtarlar, belediye başkan yardımcıları, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

GÖRSEL ŞÖLENE DÖNDÜ

Kortej yürüyüşü Devrek Belediye Bandosu ve Ankara Seymenler Grubu ile madenciler, motosikletliler, Muharip gaziler, taraftar dernekleri, yöresel derneklerin katılımıyla tam bir görsel şölene döndü.

Ana sahne önünde Saygı duruşu ve istiklal marşının ardından Ankara Seymenler Grubu gösterisi ilgiyle izlendi.

Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, burada yaptığı konuşmada 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını kutlayarak; “Daha önceki şenliklerimizi Soma Faciası, ard arda gelen şehit haberleri ve sel felaketi nedeniyle müzik dışında kültür ve sportif etkinliklere ağırlık vererek gerçekmleştirdik. Bu yıl müzik ve konserleride içine alan 3 günlük şenlikler yapıyoruz. Kdz.Ereğli halkı bunu hak etti. Katılımda bulunan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu’da bu tür şenliklerin birlik ve beraberlik adına güzel mesajlar içerdiğini söyleyerek Başkan Uysal ve ekibini kutladı.

Yorumlar
Z
Zafer sucu6 yıl önce

Halkın haberdar edilmediği bir kortej anlamak mümkün değil iki adet dernek başkanıyım Kastamonulular kültür derneği ve Dostlar eğitim ve kültür derneği sivil toplum örgütleride haberdar değil bu işin mantıklı bir açıklaması varmıdır.

Yorum Ekle