SON DAKİKA

Köpek ölmüş, gözaltına alınmıştı… Adliyeye çıkarıldı...

Köpek ölmüş, gözaltına alınmıştı… Adliyeye çıkarıldı... 12 Şubat, 2019 15:22 Güncelleme: 12 Şubat, 2019 15:22 Köpek ölmüş, gözaltına alınmıştı… Adliyeye çıkarıldı...

 Ereğli'ye bağlı Yalnızçam köyünde patpat olarak adlandırılan tarım aracına asılması sonucu hayatını kaybeden köpeği patpata bağlayan T.D. savcılık makamınca serbest bırakıldı. Adliye önünde toplanan Gönülden Hayvan Sevenler Derneği üyeleri, T.D. nin yaptığı olayın ardından köylere giderek farkındalık çalışması yapacaklarını ifade ettiler.

Ereğli’ de geçtiğimiz gün meydana gelen olayda Dağlıca köyünde oturan T.D. nin kullandığı patpatın kasasına iple bağlanan köpek hayatını kaybetmiş, daha sonra da ormanlık alandaki çöplük alana atılmıştı. Haberin yayınlanmasının ardından harekete geçen İlçe Jandarma komutanlığı ekipleri, olayı gerçekleştiren T.D. yi gözaltına almıştı. Jandarma’ da ifadesi tamamlanan ve Adliyeye sevk edilen T.D. meydana gelen olayın ardından kabahatler kanununa göre para cezası kesilerek serbest bırakıldı.

Yorumlar
E
Emrah Akpınar5 yıl önce

Köpek ölmemiş!Ölen Köpek değil! Adalet,savcı,hakim,İnsanlık ölmüş.Köylü ölmüş..Bu Köylü Halkı Deprem olduğunda göçük altında kalanları Köpeklerin bulduğunu çabuk unutmuş..Köpekler nankör değil ama İnsanlar Kediden bile Nankör.

Yorum Ekle