SON DAKİKA

Kontrolünü kaybetti, işyerine daldı

Kontrolünü kaybetti, işyerine daldı 20 Şubat, 2017 14:59 Güncelleme: 20 Şubat, 2017 14:59 Kontrolünü kaybetti, işyerine daldı

Ereğli'de sürücü kontrolünü kaybettiği cipi ile önce bir vatandaşın ayağının üzerinden geçti, daha sonra da iş yerinin kepenklerine çarparak durabildi. Kazada yaralanan bir kişi sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Ereğli Devlet hastanesine kaldırıldı. 

Kaza Müftü Mahallesi Uzun çarşı sokak üzerinde sabah saatlerinde meydana geldi. İddiaya göre iş yerinin önüne aracı ile gitmeye çalışan 67 UF 864 plakalı Cip sürücüsü Necati C. (80) geçirdiği rahatsızlık dolayısıyla aracının gazına bastı. İlk olarak İsmail Gün'ün (70) ayağının üzerinden geçen sürücü, daha sonra bir iş yerinin kepenklerine çarparak durabildi. Kazada yaralanan İsmail Gün olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Ereğli Devlet hastanesine kaldırıldı. Kaza sonrası şoka gören sürücü Necati C. çevredeki vatandaşların da yardımı ile sakinleştirildi. Necati C. olay yerine gelen polislerle birlikte ifadesi için Emniyet müdürlüğüne götürüldü. Polis kazayla ilgili tahkikat başlattı.

Yorum Ekle