SON DAKİKA

Köksal Toptan'dan, Rektör Özölçer'e ziyaret

Eski TBMM Başkanı ve Cumhurbaşkanı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Köksal Toptan, Vali Mustafa Tutulmaz ve Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan’ın, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (ZBEÜ) Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer’i ziyaret ettikleri bildirildi. 18 Nisan, 2022 10:42 Güncelleme: 18 Nisan, 2022 10:42 Köksal Toptan'dan, Rektör Özölçer'e ziyaret

Eski TBMM Başkanı ve Cumhurbaşkanı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Köksal Toptan, Vali Mustafa Tutulmaz ve Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan’ın, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (ZBEÜ) Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer’i ziyaret ettikleri bildirildi.

ZBEÜ Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünün yazılı açıklamasında, rektörlük makamında gerçekleşen görüşmenin, tebrik ve hayırlı olsun dileklerin iletmek üzere gerçekleştirildiği belirtildi.

Toptan’ın, ZBEÜ’nün gerçekleştirdiği çalışmaları başarılı bulduğunu ve bu vesileyle adından ‘sıkça’ söz ettirdiğini ifade ettiği anlatılan açıklamada, şunlar kaydedildi:

“Toptan,(ZBEÜ’nün) ülkemize hizmet etme noktasında tüm kurum ve kuruluşlarla istişare içinde bulunmanın yararlarına değindi. Vali Tutulmaz, Rektörümüz Prof. Dr. Özölçer’e yeni görevinde hayırlı olsun dileklerinde bulunarak misafirperverliklerinden dolayı teşekkür etti. Belediye Başkanı Alan da, üniversitelerin bulundukları yerlerin kalkınmasına en önemli katkıyı sunan yapılar olduğunu kaydederek, yeni dönemde önemli işlere imza atacaklarına inandıklarını belirtti. Rektörümüz hayırlı olsun ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti ifa ederek günün anısına Köksal Toptan'a Devrek bastonu ve plaket takdim etti.”

Yorum Ekle