SON DAKİKA

Kocası tarafından tartaklanan kadın hastaneye kaldırıldı

Kocası tarafından tartaklanan kadın hastaneye kaldırıldı 30 Haziran, 2022 14:32 Güncelleme: 30 Haziran, 2022 14:32 Kocası tarafından tartaklanan kadın hastaneye kaldırıldı

Ereğli'de, eşi ile tartıştıktan sonra fenalaşan kadın, hastaneye kaldırıldı.
Edinilen bilgiye göre, Müftü Mahallesi Meydanbaşı Caddesindeki Ana Sağlık Ocağı avlusunda, isminin ‘sevim’ olduğu öğrenilen kadın ile ismi örenilemeyen eşi arasında tartışma başladı.
Kadının çığlıkları üzerine, çevredeki bazı esnafların müdahalede bulundukları tartışma sırasında kadın, polise haber verilmesini istedi.
Bu sırada bir vatandaşın “112 İhbar Hattı”nı arayarak durumu bildirmesi üzerine olay mahalline polis ekipleri geldi.
Bu sırada, kadın fenalaşarak yere yığıldı. Polis, çevredeki vatandaşlardan temin ettiği kolonya ile kadının bileklerini ovuşturduğu sırada, Ana Sağlık Ocağından sağlık ekipleri de yardıma geldiler. Vatandaşların tekrar bildirmesi üzerine olay mahalline “112 Acil” ambulansı ulaştı.
Sağlık ekiplerinin müdahalede bulunduğu kadın kendine gelmeyince, ambulansla İlçedeki Özel Anadolu hastanesine kaldırıldı.
Bu sırada olay yerine gelen ve kadının kardeşi olduğu öğrenilen kişinin eşe yönelik tepkisine de polisler müdahale etti.
Polis ise kadının henüz şikayette bulunamaması nedeniyle şahısların kimlik ve telefon bilgilerini aldıktan sonra olay mahallinden ayrıldı.
Çevredeki bazı vatandaşlar ise çift arasında yaşanan tartışma sırasında Sevim isimli kadının eşi tarafından tartaklandığı ileri sürdü.

Yorum Ekle