SON DAKİKA

“Kış Lastiği Uygulamasına Yoğun Bir Talep Var"

“Kış Lastiği Uygulamasına Yoğun Bir Talep Var" 21 Kasım, 2017 17:15 Güncelleme: 21 Kasım, 2017 17:15 “Kış Lastiği Uygulamasına Yoğun Bir Talep Var"

Ereğli'de kış lastiği uygulamasının başlayacağı 1 Aralık tarihi öncesinde lastikçilerde hareketlilik yaşanıyor. Meteoroloji müdürlüğü tarafından yapılan kar yağışı uyarısından sonra sürücüler lastiklerini değiştirmek için lastikçilerin yolunu tutuyor.

Ereğli’ de 1 Aralık tarihi öncesinde lastikçilerde hareketlilik yaşanıyor. Özellikle Meteoroloji Müdürlüğünden yapılan açıklamada bölgede başlayacak olan kar yağışı uyarısı sonrasında sürücülerin lastikçilere akın ettiği bildirildi. Bolu merkezde başlayan kar yağışı Ereğli ve Alaplı’nın yüksek kesimlerinde de etkili oldu. Yaşanan bu durum sonrasında sürücüler lastiklerinin değişimi için lastikçilere akın etti. Belen sanayi sitesinde geniş ortamında hizmet veren LasMAX firması çalışanlarından Ahmet Arslan, son günlerde yapılan uyarıların ardından hareketlilik yaşandığını söyledi. Arslan kış lastiği konusunda sürücüleri “Kış lastiği araçlarınız ve özellikle müşterilerimizin hayatları için çok önemli. Bizler burada hem değişim hem de satış ile halkımızın hizmetindeyiz” dedi.

Yorum Ekle