SON DAKİKA

Kırmızı ışık ihlali: 6 Yaralı

Ereğli ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında ikisi çocuk 6 kişi yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin yardımı ile ambulanslara alınarak devlet ve özel hastaneye kaldırıldı. 28 Ağustos, 2019 16:19 Güncelleme: 28 Ağustos, 2019 16:19 Kırmızı ışık ihlali: 6 Yaralı

Ereğli'de iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında ikisi çocuk 6 kişi yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin yardımı ile ambulanslara alınarak devlet ve özel hastaneye kaldırıldı.

Kaza saat 12.30 sularında Alaplı-Ereğli Karayolu Mevrealtı mevkiinde meydana geldi. İddiaya göre Organize Sanayi Bölgesi kavşağından kırmızı ışıkta geçmeye çalışan Öznur T. nin (38) kullandığı 34 EF 4893 plakalı otomobile, Alaplı istikametinden Ereğli istikametine giden Hüseyin A. nın (31) kullandığı 34 BVC 363 plakalı otomobil çarptı. Kazada sürücüler Hüseyin A. ve Öznur T. ile birlikte Öznur T. nin aracında bulunan Mustafa T. (14), Zahide E. (45) Arzu K. (43) Gönül N. K. (15) yaralandı.

Araç içerisinde sıkışan bir kişi Ereğli Belediyesi İtfaiye müdürlüğü ekiplerince kurtarılırken, yaralılar olay yerine gelen 3 ambulans ile Devlet ve özel hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Yaralıların vücutlarında kırıklar olduğu ve hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi. Hurdaya dönene araçlar çekici ile kaza yerinden kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorum Ekle