SON DAKİKA

Kılıç ve Erkan Ailelerinin mutlu günü

Gizem Erkan ve Rafet Kılıç, düzenlenen merasimle nişanlandı. Genç çiftin nişan yüzüklerini Gizem Erkan’ın amcası Halil Erkan taktı 14 Kasım, 2021 09:01 Güncelleme: 14 Kasım, 2021 09:01 Kılıç ve Erkan Ailelerinin mutlu günü

 Gizem Erkan ve Rafet Kılıç, düzenlenen merasimle nişanlandı. Genç çiftin nişan yüzüklerini Gizem Erkan’ın amcası Halil Erkan taktı

Kdz. Ereğli Muhtarlar Derneği Başkanı Şükrü Kılıç ve Saniye Kılıç’ın oğlu, Alaplı önceki dönem TSO Başkanı Rafet Kılıç’ın yeğeni Rafet Kılıç ve Gizem Erkan Ahsen Party House'da  düzenlenen muhteşem nişan töreni ile evliliğe ilk adımı attı. Nişan yüzüklerini Gizem Erkan’ın amcası Halil Erkan’ın taktığı merasimde, Gizem ve Rafet’in mutluluğu gözlerinden okunuyordu.

MUTLULUKLAR DİLEDİ
Erkan
ve Kılıç ailelerinin mutluluklarına ortak olan davetlilere teşekkür eden Alaplı önceki dönem TSO Başkanı Rafet KılıçGizem kızımız ve Rafet oğlumuz nişanlanarak, evliliğe ilk adımlarını atmış oldular. Cenab-ı Allah tamamına erdirir inşallah. Kendilerine bu çıkmış oldukları yolda sağlık, sıhhat ve mutluluklar diliyorum” dedi.

Muhtarlar Derneği Başkanı Şükrü Kılıç ise; “Her anne ve babanın en büyük arzusudur evlatlarının mutluluğunu görmek. İnşallah çok mutlu olurlar. Allah tamamına erdirsin. Bu güzel günde bizi yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

Genç çift, ilk danslarının ardından, davetlilerle birlikte bol bol eğlendi. Gecenin sonunda ise aileler bir hatıra fotografı çektirdiler.

S Rota Haber Gazetesi olarak bizler de birbirine çok yakışan genç çiftimizi tebrik ediyor.Allah tamamını erdirsin diyoruz.

 

 

Yorum Ekle