SON DAKİKA

Kepez sitelere sinyalizasyon kuruluyor

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ın Karayolları Bölge Müdürlüğü’yle yaptığı görüşmelerin ardından Kepez Mahallesi Siteler yol ayrımına sinyalizasyon sistemi kurma çalışmalarına başlandı. 22 Eylül, 2020 14:03 Güncelleme: 22 Eylül, 2020 14:03 Kepez sitelere sinyalizasyon kuruluyor

Kdz. Ereğli Belediyesi Destekleme Hizmetleri Müdürlüğü ile Karayolları Bölge Müdürlüğü’nün işbirliğinde Kepez Mahallesi Siteler mevki eski Zonguldak yolu kavşağına sinyalizasyon sistemi kuruluyor.

Başkan Halil Posbıyık’ın Karayolları Bölge Müdürlüğü’yle yaptığı görüşmenin ardından bu bölgede çalışmalar başladı. Kepez Mahalle Muhtarı Baki Karaarslan, Solak yol ayrımına kurulan sinyalizasyon sisteminin bu bölgeye de kurulması için destek veren Başkan Halil Posbıyık’a teşekkür ederek, “Kepez mahallesi site yol ayrımında karşıdan karşıya geçmek vatandaşlarımız için büyük bir sorundu. Bu süreçte bizden desteğini hiç bir zaman esirgemeyen ve sinyalizasyon çalışmasında en büyük emeği olan Ereğli Belediye Başkanımız Sayın Halil Posbıyık'a ve Karayolları yetkililerine azalarım ve mahalle halkım adına sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.

Çalışmalar tamamlandığında yayalar yolun karşısına güvenli bir şekilde geçebilecekler. Kdz. Ereğli Belediyesi daha önce de bir çok kazanın meydana geldiği Elmatepe Mahallesi girişi, Echomar Hastanesi önü ve Kepez Solak yol ayrımına sinyalizasyon sistemi kurarak devreye almıştı.

 

 

Yorum Ekle