SON DAKİKA

Kent Konseyi'nden BATİYAC'a ziyaret

Kent Konseyi'nden BATİYAC'a ziyaret 15 Eylül, 2021 16:34 Güncelleme: 15 Eylül, 2021 16:34 Kent Konseyi'nden BATİYAC'a ziyaret

Kdz. Ereğli Kent Konseyi, Batı Karadeniz İnternet Gazetecileri ve Yazarları Cemiyetini ziyaret etti.
Kdz.Ereğli Kent Konseyinin yeni seçilen yönetimi Batı Karadeniz İnternet Gazetecileri ve Yazarları Cemiyeti'ni merkez ofisinde ziyaret etti.
Gündem konuları ile ilgili yapılan ziyarette Başkan Osman Yavuz, BATİYAC ile işbirliğinin sürmesi gerektiğinin altını çizerek; "Bu şehrin sorunlarını birlikte çözeceğiz.", dedi.

"EREĞLİ'YE BİR HATIRA ORMANI YAPACAĞIZ"
Başkan Yavuz, geçtiğimiz aylarda ülkeyi etkisi altına alan yangılardan sonra ülkenin ağaçlandırılmaya ihtiyacı olduğunun altını çizerek; Ereğli'ye bir hatıra ormanı yapacaklarını belirtti. Yavuz, aynı zamanda BATİYAC Başkanı Sina Çıladır'a ziyaret sırasında çam ağacı fidanı hediye etti.

ACHERON VADİSİ VE FAKÜLTE BİNASI
"Önceki kaymakamımız döneminde başlattığımız Acheron Vadisi kazı çalışmaları ve Fakülte binası istişarelerine yeni kaymakamımızla devam edeceğiz. Yarım kalan birçok projeyi bu dönem sizlerinde desteğiyle tekrar gündeme geitreceğiz"

"CEMİYETİN EREĞLİ MERKEZLİ KURULMASI BİR ŞANS"
Başkan Yavuz'un ardından söz alan BATİYAC Başkanı Sina Çıladır, cemiyet hakkında Başkan Yavuz'a bilgi verdi. BATİYAC'ın Ereğli için bir şans olduğunu sözlerine ekleyen Çıladır; "Bizim dönemimizde Ereğli Gazeteciler Derneği 30 yıllık rüyasını gerçekleştirdi. Gazeteci arkadaşların Ereğli sahilinde bir yuvası oldu. Bu bizler için gurur verici bir durum. Yeni seçilen arkadaşların bu başarıyı devam ettireceğine inanıyoruz. BATİYAC her zaman söylediği,miz gibi Ereğli için bir şans. Bu cemiyetin, Batı Karadeniz'i temsilen Kdz.Ereğli merkezinde kurulması önemli. Kurucu arkadaşlarımıza ve üyelerimize tekrar teşekkür ederim. Ekim ayında meclise sunulacak olan İnternet Medya yasa tasarısı sonrası, Türkiye'de internet medyasında yeni bir çağ başlayacak. Konveksiyonel basın bu yasa sonrası tarihe karışacak. Bu yasa için alt yapımız neredeyse tamamlandı. Üyelerimize yasa taslağı hakkında yakın zamanda geniş çaplı bilgilendirme toplantıları yapacağız.", dedi.
Yaklaşık 1 saat süren ziyaret fidan hediyesi ve hatıra fotoğrafı ile son buldu.

Yorum Ekle