SON DAKİKA

KENT KONSEYİ "ENGELLİLER YAŞAMDA"ETKİNLİĞİNE KATILDI

Kdz.Ereğli Kent Konseyi Engelli özel çocuklar ve aileleri ile Ordu Belediyesi tarafından Engelliler Günü nedeniyle hazırlanan “Engelliler Yaşamda” adlı etkinliğe katıldı. 10 Aralık, 2013 09:21 Güncelleme: 10 Aralık, 2013 09:21 KENT KONSEYİ "ENGELLİLER YAŞAMDA"ETKİNLİĞİNE KATILDI

Kdz.Ereğli Kent Konseyi Engelli özel çocuklar ve aileleri ile Ordu Belediyesi tarafından

Engelliler Günü nedeniyle hazırlanan “Engelliler Yaşamda” adlı etkinliğe katıldı.

Kdz.Ereğli Kent Konseyi Başkanı Nalan Köseoğlu Selvi, Kent Konseyi olarak engelli özel çocuklar ve aileleri ile Ordu Belediyesi tarafından Engelliler Günü nedeniyle hazırlanan “Engelliler Yaşamda” adlı etkinliğe katıldıklarını söyledi.

Etkinlik son derece yararlı oldu

Selvi, yaptığı açıklamasında şunları söyledi: Kent Konseyi olarak engelliler için çeşitli etkinlikler düzenlemiştik. Çocuklarımız Belediye Başkanımız Halil Posbıyık’ın da destekleriyle Ordu’da düzenlenen ‘Engelliler Yaşamda ‘ etkinliğe katıldılar. Çocuklarımız için son derece yararlı bir etkinlik ordu. Ordu Belediye Başkanı Seyit Torun da çocuklarımızla yakından ilgilendi. Bize her zaman destek olan ve yanımızda olan belediye Başkanımıza verdiği katkılardan dolayı teşekkür ediyorum.”dedi.

 

Yorum Ekle