SON DAKİKA

KEAL şenliğe hazırlanıyor!

KEAL şenliğe hazırlanıyor! 04 Mayıs, 2018 16:51 Güncelleme: 04 Mayıs, 2018 16:51 KEAL şenliğe hazırlanıyor!

Karadeniz Ereğli Anadolu Lisesi Gençlik Şenliği’nin bu seneki temasının “Eğitimde Toplumsal Cinsiyet Eşitliği” olduğu bildirildi. Gençlik Şenliği hazırlıkları kapsamında proje paydaşları kahvaltıda bir araya geldi.

Okul bahçesinde düzenlenen kahvaltıda, KEAL Müdürü Ahmet Bal, Müdür Yardımcısı Ersan Arslan, Şenlik Komisyonu görevlilerinden Öğretmen Burhan Yüzgeç, organizasyon firması yetkilisi Muammer Darçın, şenlik komisyonunda görevli öğrenciler ve basın mensupları hazır bulundu.

Sohbet havasında geçen kahvaltıda, şenlik programı ve temanın etkinliklerde nasıl gerçekleştirileceği konuları konuşuldu. Buna göre, KEAL Gençlik Şenliği, 7 Mayıs 13.00’te Eğitimci Yazar Murat Tunalı’nın katılacağı panel etkinliğiyle başlayacak. Şenlik çerçevesinde 8 Mayıs Salı günü 12.00’de yarışmalar gerçekleştirilecek, 9 Mayıs 10.00’da TÜBİTAK 4006 projelerinin tanıtılacağı bir fuar etkinliği gerçekleştirilecek. Aynı gün 19.00’da okul bahçesinde Yazlık Sinema Etkinliği, 10 Mayıs günü saat 10.00’da ise doğa yürüyüşü gerçekleştirilecek. Yürüyüşte eşitlik temasına dikkat çeken pankart ve dövizler taşınacak.

Şenliğin son günü olan 11 Mayıs’ta saat 11.00’de başlayacak olan bir dizi etkinlik kapsamında sırasıyla Resim ve Performans Sergisi, Müzik Şöleni, DJ Performansı ve Life İn Color etkinliği gerçekleştirilecek. Müzik şölenine tüm okulardan öğrenci grupları katılacak. Gruplar şölen kapsamında bir şarkıyı hep birlikte seslendirilecek. Etkinliklerin tamamının toplumsal cinsiyet eşitliği temasını işleyecek şekilde tasarlandığı öğrenildi.

Etkinliğe öğrenci velileri ve okulda eğitim gören öğrencilerin referansına sahip başka okul öğrencilerinin katılabileceği kaydedildi.

Yorum Ekle