SON DAKİKA

Kdz. Ereğli Belediyesi’ndeki bayramlaşmaya yoğun ilgi

Kdz. Ereğli Belediyesi’ndeki bayramlaşmaya yoğun ilgi 02 Mayıs, 2022 07:37 Güncelleme: 02 Mayıs, 2022 07:37 Kdz. Ereğli Belediyesi’ndeki bayramlaşmaya yoğun ilgi

BAŞKAN POSBIYIK: DOSTLUĞUMUZU, BİRLİĞİMİZİ PEKİŞTİRELİM

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık ve eşi Neriman Posbıyık, Ramazan Bayramı’nın ilk günü belediyede düzenlenen bayramlaşma programında, belediye çalışanları, STK temsilcileri ve halkla bayramlaştı.

Kdz. Ereğli Belediyesi’nde geleneksel olarak düzenlenen bayramlaşma töreni Ramazan Bayramı’nın ilk günü Başkan Halil Posbıyık’ın makamında gerçekleşti.

Başkan Posbıyık ve eşi Neriman Posbıyık, belediyede çalışan personel, zabıta, itfaiye, birim müdürleri, siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri, muhtarlar, belediye meclis üyeleri, gazeteciler ve misafirleriyle tek tek bayramlaştı birlikte sohbet etti.

Belediye Başkan Yardımcıları ve daire müdürlerinin de hazır bulunduğu bayramlaşma töreninde, Başkan Posbıyık katılımcıların ve Ereğli halkının bayramını kutladı.

Pandemi nedeniyle 2 yıldır dostlardan uzak kaldıklarını belirten Başkan Posbıyık, “2 yıl aradan sonra maskesiz bayramlaşabiliyoruz. Dostlarımızla, sevdiklerimizle aramıza pandemi girdi. Bu bayram, dostluğumuzu, birliğimizi daha da pekiştirelim. Sizlerin, ailenizin ve tüm halkımızın bayramını kutluyorum. Sağlık içerisinde mutlu, huzurlu bir bayram dileyerek selam ve sevgilerimi gönderiyorum” dedi.

Yorum Ekle