SON DAKİKA

Kdz. Ereğli Belediyesi, Osmanlı Çileği fidesi dağıtacak

Kdz. Ereğli Belediyesi, Osmanlı Çileği fidesi dağıtacak 25 Ekim, 2021 15:56 Güncelleme: 25 Ekim, 2021 15:56 Kdz. Ereğli Belediyesi, Osmanlı Çileği fidesi dağıtacak

Kdz. Ereğli Belediyesi, Osmanlı Çileği üretimini yaygınlaştırmak için Ata Tohumu Projesi kapsamında ürettiği fideyi halka dağıtacak. Başvurular 26-27 Ekim’de Temizlik İşleri Müdürlüğü Park ve Bahçeler Birimi’ne dilekçe ile yapılacak.

Dünyada sadece Kdz. Ereğli’de yetişen, rengi, aroması ve kokusu ile diğer çilek türlerinin en lezzetlisi kabul edilen Osmanlı Çileği’ne sahip çıkmak, üretimini artırmak için çalışmalar yürüten Kdz. Ereğli Belediyesi, halka ücretsiz fide dağıtımı yapacak.

Belediyenin Delihakkı bölgesindeki tesislerinde Ata Tohumu Projesi kapsamında üretilen fidelerden almak isteyen vatandaşlar, Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü Park ve Bahçeler Birimi’ne 26-27 Ekim tarihlerinde bizzat başvuru yapabilecekler. Fide stoğu elverdiği ölçüde dağıtımlar gerçekleşecek.

Başvurular tamamlandıktan sonra 2 Kasım Salı günü saat 14.00’te Merkez Cumhuriyet Halk Evleri binasında dağıtım yapılacak.

 

Yorum Ekle