SON DAKİKA

Kaza yapan sürücüye saldırdı

Ereğli'de beton mikseri ile kamyonetin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı. Yaralılar ambulanslarla Devlet hastanesine kaldırılırken, yaralı yakınları beton mikseri sürücüne saldırdı. 21 Temmuz, 2016 18:39 Güncelleme: 21 Temmuz, 2016 18:39 Kaza yapan sürücüye saldırdı

Kaza Zonguldak İstanbul Karayolu Soğanlı rampalarında meydan geldi.Alınan bilgilere göre Necati Akkaya (49) idaresindeki 67 TN 390 plakalı Beton mikseri kamyonu ile Zekeriya Yıldırım'ın (41) kullandığı 67 AB 292 plakalı kamyonet çarpıştı. Kazada Sürücü Zekeriya Yıldırım ile birlikte aynı araçta bulunan Omar Sabar Awad awad (20) ile Ramazan taştan (19) yaralandı.

Yaralılar olay yerine gelen 112 ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Ereğli Devlet hastanesine kaldırıldı. Kaza haberini alan ve olay yerine gelen yaralı yakınları Beton mikseri sürücü Necati Akkaya' ya saldırdı.Araya giren vatandaşlar yaralı yakınını sakinleştirerek hastaneye gönderdi. Ereğlİ Devlet hastanesinde tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu ve tedavilerinin devam ettiği öğrenildi. Kazada kullanılamayacak hale gelen kamyonet çekici ile olay yerinden kaldırılırken, polis ve Jandarma kaz aile ilgili tahkikat başlattı.

Yorum Ekle