SON DAKİKA

KAZA MI? CİNAYET Mİ?

Ereğli'de, avlandığı sırada bir kişi, arkadaşının tüfeğinden çıkan kurşunla yaşamını yitirdi 31 Ocak, 2015 07:20 Güncelleme: 31 Ocak, 2015 07:20 KAZA MI? CİNAYET Mİ?

Edinilen ilk bilgilere göre, ilçeye bağlı Gebe Köyü Dereköymevkisinde Murat A.(25) ile işsiz olan 2 çocuk babası Hasan Karakuş (43) avlanmak üzere ormanlık alana gitti.

Bir süre sonra telefonla Karakuş’un yeğenini arayan Murat A., Karakuş’u kaza ile vurduğunu söyledi. Murat A. ile köyden gelen 2 yakını, özel araca koydukları Karakuş’u, İlçe merkezindeki Özel Echomar Hastanesi’ne getirdi.
Göğsüne aldığı tek kurşunla ağır yaralanan Karakuş, kaldırıldığı Özel Echomar Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Murat A. ile birlikte Yalçın Karakuş ve ismi öğrenilemeyen otomobil sürücüsü ise ifadeleri, Jandarma tarafından hastaneden alınarak İlçe Jandarma Bölük Kotunalığı’na götürüldü. Murat A'nın, hastaneden çıkartıldığı sırada sekerek yürüdü ve yaralı olduğu görüldü.
Olayı haber alarak hastane önüne gelen Hasan Karakuş’un yakınları sinir krizleri geçirdi. Hasan Karakuş’un 14 yaşındaki kızı Arzu Karakuş, “Babamı gösterin bana. Ben anneme ne diyeceğim şimdi?” diyerek gözyaşlarına boğuldu.
Köy Muhtarı Adnan Alar, gazetecilere yaptığı açıklamasında, “Bana aksettirilen bilgiye göre ikisi ava çıkmış sonra diğeri yeğenini telefonla arayarak, ‘amcanı vurdum’ demiş. Olay yerine gitmişler taksi ile hastaneye getirdiler” dedi.
Hasan Karakuş’un annesi ise acil servis önünde güvenlik önlemi alan jandarmaya doğru bağırarak oğlunun öldürüldüğünü iddia etti.
Olayla ilgili başlatılan çok yönlü soruşturma sürüyor.

Yorum Ekle