SON DAKİKA

Kaza kameralara yansıdı: 1' i ağır 4 yaralı

Kaza kameralara yansıdı: 1' i ağır 4 yaralı 26 Ekim, 2017 17:24 Güncelleme: 26 Ekim, 2017 17:24 Kaza kameralara yansıdı: 1' i ağır 4 yaralı

Ereğli'de sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil refüj ortasında ki korkulukları kırarak elektrik direğine çarptı. Karşı şeride geçen ve otomobille çarpışan otomobil sürücüsü araçtan fırladı. Kazada biri ağır 4 kişi yaralandı. Kaza anı saniye saniye kameralara yansıdı. 

Kaza 15.30 sularında Ereğli Devrek yolu Muammer Aksoy caddesi üzerinde meydan ageldi. Alınan bilgilere göre O.A.nın (23) kullandığı 67 TD 911 plakalı otomobil sürücüsünün ıslak zeminde direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıktı. Refüje çıkan, elektrik direğine çarptıktan sonra karşı şeride geçen otomobil, karşı yönden gelen B.G. nin (28) kullandığı 67 AT 244 plakalı otomobile çarptı. Kazada çarpmanın etkisi ile araçtan fırlayan sürücü O.A. ve diğer otomobilde bulunan sürücü B.G. ile eşi Ş.G. (26) ve 10 yaşında ki çocukları B.H.G yaralandı. Yaralılar için haber verilen 112 ekipleri kısa sürede olay yerine gelerek yaralılara yaptıkları ilk müdahalenin ardından yaralıları Ereğli Devlet hastanesi ve özel hastanelere kaldırdı. Kaza da yaralanan B.G., Ş.G. ve B.G. nin sağlık durumlarının iyi olduğu, diğer sürücü O.A. nın ise durumunun ağır olduğu öğrenildi. Trafik araçların yoldan kaldırılması ile normale döndü. 

Kaza sırasında aracından inen Muharrem Gürler, aracın kazasının hemen sonrasında refüjden kopan tel parçasının kafasının üzerinden geçtiğini ve aracının tavanına çarparak kaldırıma düştüğünü söyledi. 

KAZA ANI GÜVENLİK KAMERALARINDA 

Diğer yandan meydana gelen trafik kazası iş yerine ait güvenlik kameralarına yansıdı. Kameralara yansıyan görüntülerde otomobilin ıslak zeminde kontrol çıktığı, refüje çıkıp elektrik direğine çarptıktan sonra karşı şeride geçtiği, karşı yönden gelen otomobile çarpması ve sürücünün arabadan fırladığı görülüyor. 

Savcılık kaz aile ilgili soruşturma başlattı. 

Yorum Ekle