SON DAKİKA

Kaza değil ağbi, arkadaşı bekliyorum

Kaza değil ağbi, park ettim 28 Mart, 2017 15:25 Güncelleme: 28 Mart, 2017 15:25 Kaza değil ağbi, arkadaşı bekliyorum
Ereğli'de aracını su kanalına yatıran ve ayakta durmakta güçlük çeken araç sürücüsü kendisine yardımcı olmaya çalışan polisi çileden çıkardı. Ambulansa binmek istemeyen ve zorluk çıkartan sürücü elleri kelepçelenerek ambulansla Ereğli devlet hastanesine kaldırıldı. Bir gün önce uyuşturucu ile yakalanan Oytun Ö. emniyetteki ifadelerinin ardından serbest bırakılmıştı.
 
Olay Balı Mahallesi Köseağzı mevkiinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre 67 TJ 128 plakalı hafif ticari kamyonet sürücüsü Oytun Ö. (30) kullandığı aracın direksiyon hakimiyetini kaybederek su kanalına yatırdı. Kazayı gören ve polise haber veren vatandaşlar sağlık ekiplerine de haber verdi.
 
Olay yerine gelen polis, araç sürücüsü Oytun Özkan'ı araçtan çıkararak ambulansa almak istedi. Araçtan inen ve ayakta durmakta zorlanan sürücü Oytun Ö "Bir şey söyleyeceğim. Ben arabamı bu şekil çektim. oturuyorum Arkadaşımı bekliyorum. Arkadaşım Zonguldak'tan gelecek. Yolları tarif ediyorum. Falan filan cart curt. Araba buraya düşmedi. Biraz kaydı ağabey" diyerek derdini anlatmaya çalıştı. Ambulansa binmek istemeyen sürücü polisin zorlaması ile ambulansa alındı. Ambulanstan tedaviyi kabul etmeyerek inen sürücü Ö. Ö, yeniden arabaya binerek gitmek istemesi üzerine polis sürücü Özkan'ı araçtan indirerek yeniden ambulansa alıp hastaneye göndermek istedi. Direnen sürücü yere yatırılıp elleri kelepçelenerek ambulansa bindirildi. Tedavisi için Ereğli Devlet hastanesine kaldırılan Oytun Ö.'ye hastanede alkol ve uyuşturucu testi yapılacağı öğrenildi. 
Kazada su kanalına yatan kamyonet ise çekici ile yediemine çekildi. Polis kazayla ilgili tahkikat başlattı.
 
 

 

Yorum Ekle