SON DAKİKA

Kaymakam Yapıcı'dan ziyaret

Karadeniz Ereğli Kaymakamı Mehmet Yapıcı, Ereğli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ziyaret etti. Ziyarette Okul Müdürü Ömer Aydoğan ve Ereğli Endüstri Meslek Teknik Anadolu Teknik Lisesi Mezunları Derneği başkan ve yöneticileri de hazır bulundu. 12 Mayıs, 2022 05:46 Güncelleme: 12 Mayıs, 2022 05:46 Kaymakam Yapıcı'dan ziyaret

Karadeniz Ereğli Kaymakamı Mehmet Yapıcı, Ereğli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ziyaret etti. Ziyarette Okul Müdürü Ömer Aydoğan ve Ereğli Endüstri Meslek Teknik Anadolu Teknik Lisesi Mezunları Derneği başkan ve yöneticileri de hazır bulundu.
Ereğli Kaymakamı Mehmet Yapıcı, beraberinde Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Erdal Uyar, İlçe Milli eğitim Müdürü İsmail Aksoy ile birlikte Ereğli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ziyaret etti. Ziyarette okul ve okulun bölümlerini gezen Mehmet Yapıcı daha sonra Okul Müdürü Ömer Aydoğan ve Ereğli Endüstri Meslek Teknik Anadolu Teknik Lisesi Mezunları Derneği başkan ve yöneticileri ile sohbet etti. Ereğli Endüstri Meslek Teknik Anadolu Teknik Lisesi Mezunları Derneği başkanı Tuncay Ertürk, kurulan dernek ile ilgili bilgiler verdi. Ziyaret yapılan sohbetin ardından sona erdi.

Yorum Ekle