SON DAKİKA

Kaymakam Yapıcı'dan 10 Kasım Atatürk'ü anma günü mesajı

Kdz. Ereğli Kaymakamı Mehmet YAPICI’ “10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü” dolayısıyla bir mesaj yayımladı. 09 Kasım, 2021 09:29 Güncelleme: 09 Kasım, 2021 09:29 Kaymakam Yapıcı'dan 10 Kasım Atatürk'ü anma günü mesajı

Kdz. Ereğli Kaymakamı Mehmet Yapıcı’ “10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü” dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Cumhuriyetimizin kurucusu,  bağımsızlığımızın mimarı Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ileri görüşlülüğü, engin düşünceleri, insani değerlere verdiği önem, Türk milletine kazandırmış olduğu evrensel nitelikteki ilke ve inkılaplarıyla hiç şüphesiz tarih boyunca görülen, dünyanın en önemli liderlerinden biri olmuştur. 

Ülkemizin içinde bulunduğu zor şartlarda, kısıtlı imkânlarla, hayatını Ülkesine ve milletine adamış, milletinden aldığı güç ve destekle bağımsız aynı zamanda millet egemenliğine dayanan Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşuna liderlik etmiştir. 

Türkiye Cumhuriyeti birlik ve beraberlik içinde,  muasır medeniyetler seviyesinin üstüne çıkarmak hedefini her zaman ön planda tutmuştur. 

Kurtuluş savaşımızın önderi, eşsiz kahraman Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Türk milletinin gönlünde daima yaşayacak, omuz omuza mücadele ettiği silah arkadaşları ve istiklâl mücadelemizin kahraman şehit ve gazileri hiçbir zaman unutulmayacaktır. 

Bu duygu ve düşüncelerle, hayatı boyunca sürdürdüğü bağımsızlık ve uygarlık mücadelesinde gücünü Türk Milleti’ne olan inanç ve güveninden alan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ölümünün 83. yıl dönümünde bir kez daha şükran, minnet ve saygıyla anıyorum.

Yorum Ekle