SON DAKİKA

Kaymakam Çorumluoğlu: "Kötüye gidiyoruz"

Kdz.Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) sürecinde Kdz.Ereğli'de durumun kötüye gittiğini duyurdu. 22 Eylül, 2020 05:51 Güncelleme: 22 Eylül, 2020 05:51 Kaymakam Çorumluoğlu: "Kötüye gidiyoruz"

Kdz.Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) sürecinde Kdz.Ereğli'de durumun kötüye gittiğini duyurdu. Çorumluoğlu, yaptığı açıklamasında, şu ifadelere yer verdi: "Pazarı dolaştım. Ne yazık ki pazarda özellikle çay ocaklarının önündeki sosyal mesafe ve maske takma kurallarına çok fazla dikkat edilmiyor. Bundan önce de iki kamu kurumuna gittim. O kamu kurumlarını da açıkçası çok iyi görmedim. Biz başta kamu kurumları olarak elimizden geleni yapmazsak, dışarıdaki vatandaşı da eleştirmeye hakkımız yok. Ama durum kötüye gidiyor. Sayıları geçen hafta paylaşmıştım, sayı vermeyeceğim ama bir şeyi tekraren söylemek istiyorum.

Son gelen iki vefatımız, bir gün hastaneye geldi, ertesi gün yoğun bakım, ertesi gün entübe, ertesi gün de vefat etti. Bunu şunun için söylemek istiyorum. Geldiği zaman götürüyor, vefata sebebiyet veriyor. Dolayısıyla ailelerinizi mağdur etmeyin, evinize taşımayın. Bugün okullarımızı da açtık. Okullarda da aynı uyarıları yaptık. Akşam Cumhurbaşkanımızın açıklamaları olacak. Oradaki uygulamaları biz de ilçemiz ölçeğinde uygulamaya çalışacağız.”

 

 

Yorum Ekle