SON DAKİKA

Kaya, askeri törenle uğurlandı...

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Kdz.Ereğli İlçe Başkanlığı Denetleme Kurulu üyesi DZ. KD.BÇVŞ. Kamil Kaya(69/25118) cenazesi, Kdz.Ereğli'de askeri törenle defnedildi. 09 Şubat, 2019 15:06 Güncelleme: 09 Şubat, 2019 15:06 Kaya, askeri törenle uğurlandı...

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Kdz.Ereğli İlçe Başkanlığı Denetleme Kurulu üyesi DZ. KD.BÇVŞ. Kamil Kaya(69/25118) 08 Şubat 2019 Cuma günü Kdz.Ereğli Echomar Hastanesinde hayata gözlerini yumdu.

Kaya’nın cenazesi bugün Bozhane Camisinde kılınan ikindi namazına müteakip son yolculuğuna uğurlandı. Askeri törenle ebediyete intikal eden Kaya Kestaneci mezarlığına defnedildi.

Cenaze törenine, Askeri erkan, Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Kdz.Ereğli İlçe Başkanı Halil Hakan Başer ve yönetimi, TEMAD üyeleri, AK Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkan adayı Erol Şahin ve çok sayıda dost ve akrabaları katıldı.

S Rota Haber Gazetesi olarak merhum Kamil Kaya’ya Allah’tan rahmet, TEMAD ve Kaya ailesi ile tüm dostlarına sabır ve başsağlığı diliyoruz.

Yorumlar
A
ALLAH RAHMET EYLESİN KAMİL ABİMİN MEKANI CENNET OL5 yıl önce

ALLAH RAHMET EYLESĮN MEKANI CENNET OLSUN ĮNŞALLAH...

Yorum Ekle