SON DAKİKA

Karısına araba ile çarpan koca kayıplara karıştı…

Karısına araba ile çarpan koca kayıplara karıştı… 08 Haziran, 2018 17:16 Güncelleme: 08 Haziran, 2018 17:16 Karısına araba ile çarpan koca kayıplara karıştı…

Ereğli'de boşanmak üzere olduğu eşine otomobili ile çarpıp kaçtığı iddia edilen koca kayıplara karıştı. Kazada yaralanan genç kadın sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından Devlet hastanesine kaldırıldı. 

Olay Süleymanlar Mahallesi Adliye sarayı önünde meydana geldi. İddiaya göre eşi boşanmak üzere olan Aydın Ö. (38) adliye binasında eşi Yasemin Ö.’den (35) hafta sonu için çocuğunu aldıktan sonra arabasına gitti. Eşi Yasemin Ö.’nün adliyeden çıkışını bekleyen Ayhan Ö. Eşinin adliye binasından çıkması ile birlikte aracını eşinin üzerine sürdü. Genç kadına çarpan koca Ayhan Ö. Daha sonra kayıplara karıştı. Yasemin Ö’nün yardımına koşan vatandaşlar ve taksi durağı çalışanları sağlık ve polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı kadına ilk müdahaleyi yaptıktan sonra Devlet hastanesine kaldırdı. Çevredeki vatandaşlar araç sürücünün kadına bilerek çarpıp kaçtığını söyledi. Polis Ayhan Ö. Nün kullandığı 67 AAD 226 plakalı otomobilin bulunması için arama çalışması başlattı. Ereğli Devlet hastanesi kaldırılan Yasemin Ö. Nün tedavisinin devam ettiği öğrenilirken, Savcılık kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Yorum Ekle