SON DAKİKA

Kardeş Kulüp Kasımpaşa Spor Kulübü’ne Ziyaret

Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) mücadele eden temsilcimiz Kdz.Ereğli Belediyespor, Süper Lig Takımı Kasımpaşa Spor Kulübü’nü hazırlık maçı öncesinde ziyaret etti. 16 Eylül, 2022 22:03 Güncelleme: 16 Eylül, 2022 22:03 Kardeş Kulüp Kasımpaşa Spor Kulübü’ne Ziyaret

Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) mücadele eden temsilcimiz Kdz.Ereğli Belediyespor, Süper Lig Takımı Kasımpaşa Spor Kulübü’nü hazırlık maçı öncesinde ziyaret etti.

Kdz.Ereğli Belediye Başkanı ve Kulüp Başkanı Halil Posbıyık, Kdz.Ereğli Belediye ve Kulüp Başkanı Halil Posbıyık, 2. Başkan Halil Bozkuş, As Başkan Özkan Özyiğit, Yönetim Kurulu Üyeleri Gökmen Baydan, Recep Köksal, Halit Aydın ve Fatih Çapar ile birlikte izlediği karşılaşmada Başkan Posbıyık, ev sahipliği ve konukseverliklerinden dolayı Kasımpaşa Spor Kulübü CEO’su Serkan Reçber’e ve Kasımpaşa Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Fatih Saraç’a teşekkür etti.

Kasımpaşa Kulübü tesislerinde incelemelerde bulunan Belediye Başkanı ve Kulüp Başkanı Halil Posbıyık, ayrıca tesisler hakkında Kasımpaşa Spor Kulübü yöneticilerinden bilgi aldı.

KASIMPAŞA SK TESİSLERİ İLE İŞ BİRLİĞİ İÇİNDE OLACAĞIZ.

Kasımpaşa Spor Kulübü ile birçok alanda fikir alışverişinde bulunulacağını ifade eden Başkan Posbıyık, “Ziyaretimiz kapsamında kulübün tüm yaş kategorilerinde eğitim alan sporcuları antrenmanları esnasında görme fırsatı bulduk ve çok mutlu olduk. Bu kapsamda öncelikle, Kdz.Ereğli Belediyesi olarak Kasımpaşa Spor Kulübü tesislerinde olmak son derece mutluluk verici. Kardeş birlikteliği yaptığımız tesis, futbolcuların eğitimi ve tedavisi ile ilgili tüm alanlarda işbirliği içerisinde olmamıza olanak sağlayacak. Bu işi profesyonelce yapan, ruhunu koyan ve özellikle adanmışlık ruhu ile gençlerimize hizmet eden Kasımpaşa Futbol Kulübü CEO’su Serkan Reçber’e, Kasımpaşa Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Fatih Saraç’a ve çalışanlarına sonsuz teşekkür ediyorum. Bu noktalara gelmiş bir kulübün gençlere yaptığı yatırımın, milli takıma kadar ulaşan serüvende çok önemli olduğunu düşünüyorum.” dedi.

Kasımpaşa Spor Kulübü (Rezerv Takım)-Kdz.Ereğli Belediyespor hazırlık maçı öncesinde iki takımın yönetimi günün anısına hediye takdiminde bulunurken, ilk yarısı golsüz biten karşılaşma, İstanbul temsilcisinin son bölümde bulduğu golle 1-0 ev sahibi takımın üstünlüğü ile sonuçlandı.

 

 

 

Yorum Ekle