SON DAKİKA

Karan EREYLİN’de sevenleri ile buluştu…

Karan EREYLİN’de sevenleri ile buluştu… 05 Temmuz, 2018 16:37 Güncelleme: 05 Temmuz, 2018 16:37 Karan EREYLİN’de sevenleri ile buluştu…

Galatasaray ve Milli Takım golcüsü Survivor 2018 ALL Star yarışmacısı Ümit Karan, yarışma boyunca kendisini destekleyen Ereğli halkına teşekkür etmek amacıyla Ereylin AVM'de Ereğli halkı ile buluştu.

Yarışma sonrasında Ereğli’ ye davet edilen Ümit Karan, Ereylin Alış veriş merkezinde sevenleri ile buluştu. Buluşma öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan Karan, üç kez geldiği Ereğli’nin kendisi için ikinci evi olduğunu söyledi. Karan Ali Koç’un Fenerbahçe spor kulübü başkanlığına seçilmesi ile ilgili de yaptığı açıklamasında “Bu benim Ereğli’ye üçüncü gelişim, burayı çok seviyorum. Ereğli’de burada bir arkadaşım var ona da çok destek verdim. Çok sevdiğim dostlarım var Özkan Özyiğit gibi. Onlar getiriyor buraya alıştım ikinci memleketim gibi oldu. Şuan da tabi Fenerbahçe’deki değişim bir rüzgâr yaratabilir ama Galatasaray her zaman favoridir. Her zaman şampiyondur. Olur bence olur. Ali Koç Şirkette de başarılıydı. Yani bugün buraya yazılırsa bence güzel bir değişim olur Fenerbahçe için. Hayırlı olsun. Ama dediğim gibi lider şuan yine Galatasaray gibi görünüyor. Birkaç tane antrenörlük görüşmelerim var. Ama bakalım hayırlısı olsun” dedi.

Karan yaptığı açıklamasında kendisini görmek için gelen sevenleri ile bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

Yorum Ekle