SON DAKİKA

Karadeniz’in her bölgesine dağıtım yapıyoruz

Karadeniz’in her bölgesine dağıtım yapıyoruz 22 Temmuz, 2016 10:36 Güncelleme: 22 Temmuz, 2016 10:36 Karadeniz’in her bölgesine dağıtım yapıyoruz

Gezer Akvaryum pet shop Orhanlar Mahallesi Yalı Cad. Endüstri Meslek Lisesi arkasında ki yeni yerinde hizmetinizde.

Gezer Akvaryum pet shop  kurulduğu günden bu güne her çeşit evcil hayvan, kuş yemi, kafes, Dünyanın en ünlü ve kaliteli mama markaları, akvaryum ve malzemelerini ve çok daha fazlasını Ereğli ve Bölge halkına sunmaktadır.

 Aynı zamanda akvaryum kurulum ve dizaynı, periyodik akvaryum bakımı, toptan balık satışı gibi hizmetlerden de faydalanabileceğiniz Gezer Akvaryum Pet Shop işletmecisi Hanife Yürütmen, Endonezya, Tayland, Çin ve Japonya’dan balık ithalatı yaparak Batı Karadeniz bölgesine toptan balık dağıtımı yaptıklarını söyledi.

“BALIKLARIMIZI PAREKENDE VE TOPTAN SATIYORUZ” 
 Gezer Akvaryum Pet shop işletmecisi Hanife Yürütmen Gazetemize yaptığı açıklamada şunları kaydetti;

Gezer Akvaryum Batı Karadeniz de toptan balık dağtımın da 7 yıldır hizmet vermekteyiz. Özellikle Karadeniz Ereğli ve Batı Karadeniz Bölgesinde diğer akvaryumcularda insanların aradığı balık çeşitlerini bulamadığının farkına vardık.

Örneğin ben 60 çeşit balık ile ithalat yaparken, bölgede ki pet shop arkadaşlar 3- 5 çeşit hepimizin bildiği balıklara giriyor. Diğer çeşitlere girmiyorlardı. Dolayısıyla hobi olarak evlerinde, işyerlerinde balık bakan kişiler bunlara ulaşamıyor. Onların farklı çeşit balıklara ulaşması için bu bölgede toptan ve parakende dükkanı açtık” dedi.

“EN BÜYÜK AMACIMIZ İNSANLARA HİZMET VERMEK”

Yürütmen, (Gezer Akvaryum Pet Shop’a gelen bir kişi “örnek vermem gerekirse 5 liraya 1 tane lepistes balığı alacağına 5 liraya benden 2 tane lepistes balığı alabiliyor”.) Buda tabi memnuniyeti de beraberinde getirmekte. Yurt dışından ithalat yapıyoruz ama çok büyük bir şirket değiliz. En büyük amacımız insanlara hizmet vermek. Balık sevenleri daha sağlıklı, uzun süreli yaşatabilecekleri balıklarla buluşturmak, bunun yanında da Yeni mahallede yaşlı olupta evinde kedisi, kuşu olan insanlar var, her zaman çarşıya inemiyorlar gerekirse bunlara evlerine kadar servis yapmak, iş yeri ofis ve büro yerlerinde bulunan büyük akvaryumların anlaşma yaparak  yıllık bakımlarını da yapmayı hedeflemekteyiz

Hiçbir şeyi olmayıpta akvaryum düşünen insanlara da ne tür akvaryum yapabilirler? hangi balıklara bakabilirler? hangi balıklar onun zevkine hitap edebilir? balık tutkunlarının rotasını belirleme noktasında yardımcı olmak istiyoruz” dedi.

 

Yorumlar
Y
Yilmaz5 yıl önce

Yeriniz nerde gezen aracınız varmı giresun göreledeyim tel 05324104194

Yorum Ekle