SON DAKİKA

Kar yağışı, ulaşımı olumsuz etkiledi.

Karadeniz Ereğli’de bölgeyi etkisi altına alan kar yağışı, ulaşımı olumsuz etkiledi. Karadeniz Ereğli-Zonguldak arasında ulaşım kontrollü olarak sağlanıyor. 08 Ocak, 2019 08:37 Güncelleme: 08 Ocak, 2019 08:37 Kar yağışı, ulaşımı olumsuz etkiledi.

 

Karadeniz Ereğli’de  bölgeyi etkisi altına alan kar yağışı, ulaşımı olumsuz etkiledi. Karadeniz Ereğli-Zonguldak arasında ulaşım kontrollü olarak sağlanıyor. 

Pazar günü gece saatlerinden itibaren yağan kar, ulaşımı olumsuz etkiliyor. Karayolları ekipleri Karadeniz Ereğli’yi il merkezine bağlayan Ereğli Zonguldak yolunu açık tutmak için aralıksız olarak çalışıyor. Karayolunun özellikle Kandilli Yol Ayrımı ve Seyfetler yol ayrımı arasında yüksek kesimlerde kar yağışının devam ettiği ve ulaşımı olumsuz etkilediği öğrenildi.

 Karadeniz Ereğli Zonguldak karayolunda ulaşım ise,   Trafik ekipleri tarafından yapılan kontrollerde ağır tonajlı araçların Zonguldak yönüne geçişine izin vermiyor. Ekipler aynı zamanda güzergahta seyreden araçlarda kış lastiği kontrolü yapıyor, kış lastiği olmayan araçların da geçişine izin verilmiyor.

 

Yorum Ekle