SON DAKİKA

Kapılarını halka açacak...

Kapılarını halka açacak... 28 Ağustos, 2017 14:30 Güncelleme: 28 Ağustos, 2017 14:30 Kapılarını halka açacak...

30 Ağustos Zafer Bayramı’nda Karadeniz Bölge ve Garnizon Komutanlığı’nca, Zonguldak’ın Ereğli ilçesindeki şehitlerin aileleri ile gaziler onuruna davet verileceği bildirildi.

Edinilen bilgiye göre; komuta kademesi, Karadeniz Bölge ve Garnizon Komutanlığı’nda, vatan toprağına düşenlerin aileleri ve bu uğurda gazi kalanlarla öğle yemeğinde bir araya gelecekler.

Aynı gün 10.00 ile 12.00 ve 14.00 ile 16.00 saatleri arası TCG Fatih Firkateyni, TCG Yıldıray Denizaltısı, TCG Kilimli Gemileri halkın ziyaretine açılacak.

Ereğli Kaymakamlığı tarafından açıklanan programa göre ise kutlamalar 30 Ağustos Çarşamba günü saat 9.00'da Atatürk Anıtı'na çelenk sunumu ve İstiklal Marşı’nın söylenmesi ile başlayacak.

İkinci program saat 09.20'de Kaymakamlıkta olacak. Burada Kaymakam Nazım Madenoğlu, diğer protokol üyeleri ile birlikte tebrikleri kabul edecek.

Program saat 10.00'da Kaymakam, Karadeniz Bölge ve Garnizon Komutanı ve Belediye Başkanı'nın Devrim Bulvarı'nda törene katılanların ve halkın bayramını kutlaması, ardından saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın söylenmesi ve Karadeniz Bölge ve Garnizon Komutanlığından bir personelin günün anlam ve önemini belirten konuşmasıyla devam edecek.

Daha sonra 10.25'de gaziler, spor kulüpleri, belediye ekipleri, dernek ve mesleki kuruluşlar ve askeri birlikler tarafından Tören Geçişi yapılmasıyla program son bulacak.

Yorum Ekle